Beyoncé měla po porodu problémy s přebytečnými kily

20.03.2013 12:22 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Beyoncé
© shape.com
Vzhledem k tomu, že Beyoncé má vyjma zpěvu svoji kariéru postavenou i na reprezentativním zjevu, musela po loňském porodu na své postavě hodně zapracovat a upravit i jídelníček. Přiznala to v rozhovoru pro časopis Shape.

Během těhotenství totiž přibrala téměř třicet kilo, ale kvůli okolnímu tlaku dokázala svoji nadváhu během několika málo měsíců výrazně zredukovat. Nevýhodou pro ni byl i fakt, že nemá přirozeně štíhlou postavu. Jelikož už tři měsíce po porodu si naplánovala představení, pustila se do nerovného boje s přebytečnými kily i časem. Hodně cvičila, tancovala a také upravila jídelníček.

"Neměla jsem moc času shodit kila, protože jsem měla naplánovaná představení tři měsíce po porodu. Už nikdy bych to znovu neudělala. Omezila jsem červené maso a jedla jsem hodně ryb. Těstoviny a rýži jsem nahradila merlíkem čilským. Vždycky snídám, řekněme míchané vaječné bílky, zeleninový koktejl nebo celozrnné cereálie s nízkotučným mlékem. K obědu a večeři jím ryby a zeleninu. A po celý den se snažím hodně pít."

Beyoncé vydala před nedávnem ochutnávku nové tvorby v podobě dvou spojených tracků "Boy Down"/"I Been On", o nichž se zatím neví, zda budou součástí očekávaného pátého studiového alba.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY