Support Lesbiens v nové sestavě přitvrdí

13.03.2013 10:41 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Support Lesbiens
© facebook.com/supportlesbiens
Po vnitrokapelních rozporech, které vyústily v rozpad formace, byl donucen kytarista Hynek Toman poskládat úplně novou sestavu skupiny Support Lesbiens. Porozhlédl se v kapelách Clou a Post-It a nová formace je na světě.

"Nad výběrem spoluhráčů jsem dlouho přemýšlel, nakonec jsou v něm lidi, které znám, a vím, co od nich čekat," řekl právě Toman serveru iDNES.cz. Novým zpěvákem a zároveň frontmanem se stal Czenda Urbánek z Post-It. Proč právě on? "Kdysi s námi jeli jako předskokani a slyšel jsem, jak při zvukové zkoušce vyfrknul něco od Faith No More. Říkal jsem si, proč on takhle nezpívá? Teď bude."

Nově se v sestavě objeví ještě bubeník Radek Tomášek a baskytarista Filip Fendrych z Clou a klávesista Jan Andr. Dle původu nových členů a též podle aktuálních zkoušek kapely se zdá, že nový zvuk skupiny bude tvrdší a syrovější. Fanoušci si novou partu budou moci poslechnout živě již 25. května na charitativní akci Muzikanti dětem ve Velkém Meziříčí.

První singl Support Lesbiens v nové sestavě plánují na duben, album by chtěli dokončit ještě na podzim letošního roku. Následovat bude několik klubových koncertů, na 4. prosince už je naplánovaný křest desky do pražského Paláce Akropolis.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY