Exmanželka načapala Davida Bowieho v posteli s Mickem Jaggerem

11.03.2013 15:33 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

David Bowie
© Camera Press
Exmanželka zpěváka Davida Bowieho Angie pohovořila o zážitku z jednoho rána roku 1973, kdy svého manžela našla v posteli s frontmanem kapely Rolling Stones Mickem Jaggerem. O své zážitky se podělila se čtenáři anglického bulvárního deníku The Sun.

"Přišla jsem domů a moje asistentka se strašně smála. Říkala: 'Tomu nebudeš věřit. David a Mick Jagger. Přišla jsem nahoru, zatloukla na dveře a povídám: Dobré ráno! Chlapci, jste připraveni na snídani?'"

"Tak jsem vešla do ložnice a koukám, David leží v manželské posteli mezi všemi těmi svými polštáři, na sobě peřinu a z druhé strany trčí Mickova noha. Povídám: Užili jste si krásnou noc? Oni byli tak opilí, že nemohli ani pořádně mluvit. Soucítila jsem s nimi."

Sama Angie se ale vyjádřila spíše skepticky k tomu, že by mezi oběma zpěváky bylo něco vážnějšího. "Myslím si, že se jednalo spíše o takové to opilecké ohmatávání."

Dlouho očekávané album Davida Bowieho "The Next Day", které je u nás aktuálně Albem týdne, oficiálně vychází v pondělí 11. března.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY