Justin Bieber musí zaplatit pokutu devět milionů korun za zpoždění koncertu

06.03.2013 15:18 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Justin Bieber
© dailymail.co.uk
Jak to tak vypadá, z Justina Biebera aka vděčné dětské hvězdy, která si žije svůj sen, se stává zpěvák s manýry. Jeho pondělní koncert (4. března) v londýnské O2 areně totiž začal místo v plánovaných 20:30 až o dvě hodiny později, tedy v půl jedenácté večer.

Britští komentátoři na sociálních sítích uvedli, že mnoho mladších fanoušků bylo v slzách odváděno svými rodiči na metro, neboť by za daných podmínek nebylo možné stihnout konec vystoupení ještě v době, kdy underground funguje. Situace je o to smutnější, že show se konala v běžný pracovní den, a proto mnoho školou povinných fanoušků muselo kvůli průtahům halu opustit buďto před koncertem samotným, nebo v jeho průběhu.

Celá záležitost však nezůstala bez odezvy. Městský soud zpěvákovi vyměřil pokutu za porušení večerního limitu pro živé koncerty. Za každou minutu navíc musí zaplatit deset tisíc liber, což v jeho případě dělá rovných tři sta tisíc liber, v přepočtu téměř devět milionů korun.

Kanadská star tak na výlet do Británie nebude vzpomínat úplně v dobrém. Nejenže v Londýně odehrál koncerty, za které si vysloužil velkou kritiku, ale zároveň i (ne)oslavil své devatenáctiny. Uspořádanou party označil za vůbec nejhorší narozeniny, které kdy zažil. O důvodech britská média doteď spekulují. Snad byla na vině potyčka mezi ochrankou mladého interpreta a vedením klubu, jiné zdroje mluví o tom, že Biebera naštval zákaz vstupu pro některé z jeho nezletilých hostů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY