Skyline budou na nové desce znít pohádkově

07.03.2013 09:17 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Skyline - Fairytapes
© facebook interpreta
Nová deska kapely Skyline je dokončena, 25. března vyjde digitálně a 8. dubna i fyzicky. Dostala název "Fairytapes" a již nyní rotuje v rádiích první singl z desky "Dancing With Fire". Nezbytnou nutností je i křest alba, ten proběhne 5. dubna v pražském Paláci Akropolis.

Kapela, jejíž prvopočátek se datuje do roku 1997, již vydala pět studiových alb a patří ke stálicím na tuzemské hudební scéně. Poslední album vznikalo během roku 2012 a podle členů skupiny je ve srovnání s deskou "Private Madness, Public Danger" veselejší, tanečnější a elektroničtější. Produkci vzala kapela do svých rukou, k míchání a masteringu si přizvala zvukového inženýra Matouše Godíka.

"Na minulé desce jsme měli chuť náš zvuk posunout víc ke kytarám, teď nás to přitáhlo zase zpátky víc k elektronice. Určitě nás i ovlivnilo i to, co se momentálně děje ve světě, třeba z mého pohledu je z taneční hudby zase vzrušující žánr," prozradil jeden z těch, co kapelu zakládali, Radek B.

Vstupenky na křest alba 5. dubna v ceně 195 Kč + poplatky budou k mání v sítích Ticketpro a Ticketportal nebo přímo na pokladně Paláce Akropolis. Na videoklip k aktuálnímu singlu "Dancing With Fire" se můžete podívat zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY