Olivia Newton-John si prošla těžkým obdobím

09.03.2013 08:18 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Olivia Newton-John
© facebook interpreta
Říká se, že neštěstí nechodí po horách, ale po lidech, známé osobnosti nevyjímaje. Do sytosti si ho užila i australská populární zpěvačka, hvězda muzikálu "Pomáda", Olivia Newton-John. Tu stíhala jedna rána osudu za druhou. Proto se není čemu divit, že byla nucena vyhledat odbornou pomoc a pobírat i léky na zklidnění své rozdrásané duše.

Jak napsal list Daily Mail, nejprve jí v roce 1992 diagnostikovali rakovinu prsu a o tři roky později následoval rozvod s prvním manželem Mattem Lattanzim. To byl začátek. Pak žila devět let s Patrickem McDermottem až do té doby, než jednoho dne vyrazil na ryby a už se víckrát nevrátil. Od té doby ho nikdo nenašel a toho využil neznámý filuta, který se začal za tohoto muže vydávat. Dnes sedmadvacetiletá dcera zpěvačky jménem Chloe zase trpěla poruchou přijmu potravy.

Prostě na jednoho člověka docela slušný balík problémů a poměrně solidní základ na to, aby člověk podlehl moderní nemoci dneška - depresi. "Byla to velmi těžká doba. Brala jsem prášky, dokud jsem opět neviděla světlo, a pak už ne. Nechtěla jsem na nich být závislá. Proto jsem přestala."

Nyní už ale vidí světlo na konci tunelu. A to září stále víc. Vzala si o čtyři roky mladšího podnikatele Johna Easterlinga a loni opět oprášila spolupráci s Johnem Travoltou, když mu na jeho vánoční album nazpívala ve skladbě "I Think You Might Like It" ženský vokál.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY