Sade vydá živák na CD i DVD

25.01.2002 09:53 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Sade - Lovers Rock
© facebook interpreta
Křehká zpěvačka Sade rozhodně nevypadá na to, že by měla mít kdovíjak velký komerční úspěch, přesto se jejího posledního alba "Lovers Rock" prodalo několik milionů kusů. Zatímco na tuto desku fandové čekali téměř osm let, následovník vyjde docela brzy, i když se bude jednat o živou nahrávku a ne novinkovou kolekci.

Živák ponese název "Lovers Live", na evropském trhu se objeví 18. února (Američani si CD budou moci vychutnat o dva týdny dříve), a to na CD, videokazetě i DVD. Cédéčko bude obsahovat třináct skladeb, video a DVD o devět více, dévédéčko samozřejmě navíc i nějaké ty bonusy, včetně videoklipů a záběrů ze zákulisí. Živák byl natáčen na koncertech v kalifornských městech Anaheim a Inglewood, video režírovala Sophie Muller, který natočila pro Sade třeba i videoklipy ke skladbám "King Of Sorrow" a "By Your Side".

Tracklist živého CD je následující: Cherish The Day, Somebody Already Broke My Heart, Smooth Operator, Jezebel, Kiss Of Life, Slave Song, Sweetest Gift, The Sweetest Taboo, Paradise, No Ordinary Love, By Your Side, Flow, Is It A Crime.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY