Blink-182 odjedou na australské turné bez bubeníka, stále se bojí létat

20.02.2013 10:07 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Blink-182
© facebook.com/blink182
Blink-182 čeká letos náročné australské turné a musí řešit ještě jeden problém. Jejich bicman Travis Barker trpí panickým strachem z létání, a protože dopravit se do Austrálie lodí by bylo časově velmi náročné, jak tvrdí server nme.com, nevycestuje s nimi, i když avizoval, že svůj strach z létání alespoň pro toto turné překoná.

Prvopočátek jeho hrůzy z létání leží v roce 2008, kdy přežil tragickou nehodu letadla, během které zemřeli čtyři účastníci letu. Mimo něj přežil jenom DJ AM Goldstein, ale ten už taky není na tomto světě. Předávkoval se totiž jen o rok později drogami. Od té doby Barker cestuje všude autem nebo lodí. To teď nebude možné, proto ho na turné nahradí jiný bubeník. Barker si loňský rok moc neužil. Měl totiž problémy jak s mandlemi (podstoupil operaci), tak s jícnem, u kterého se dokonce dostal do předrakovinového stadia. Není třeba zdůrazňovat, proč tyto problémy nastaly.

"Rád jsem kouřil trávu. Kouřil jsem po nocích, když jsem měl z něčeho obavy. Vždycky jsem si myslel, že tohle budu moci dělat po zbytek svého života, ale když jde o zdraví, není nic okolo. Miluju být tátou, miluju hraní hudby. Nechci se vzdát ničeho z toho."

Americká poppunková formace s původním názvem Blink vydala šest studiových alb, jejich posledním studiovým počinem je loňské EP s názvem "Dogs Eating Dogs". K jejich největším hitům patří "All The Small Things", "I Miss You" nebo "All Of This".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY