Pete Doherty provětral svůj management, budoucnost je podle něj nejistá

20.02.2013 18:31 - Andrea Šafářová | foto: facebook interpreta

Pete Doherty
© last.fm
Od posledního drogového výstřelku, kdy ho pracovníci thajské protidrogové léčebny The Cabin loni v červenci vykopnuli za negativní vliv na ostatní pacienty, se zdá, že bude Pete Doherty opět (a snad ne na chvíli) sekat dobrotu. Nejenže se ponořil do tvůrčího procesu kvůli nové desce Babyshambles, ale provedl nyní také šarádu ve svém managementu.

Tu nepřežilo duo Andy Boyd a Adrian Hunter, za které si frontman The Libertines dle informací na blogu Albion Rooms našel plnohodnotnou náhradu v podobě Cyrila Bodina a Anaise Duquesneho. "Andy Boyd a Adrian Hunter mě už nebudou zastupovat. V současné době konzultuji další kroky s Cyrilem [Cyril Bodin, manažer] a Anaisem Duquesnem. Můj francouzský agent Jean-Louis Schell zůstává člověkem, kterému se dá věřit a s nímž lze spolupracovat. I tady existují alternativy."

Sám označuje svou budoucnost za nejistou a vyřčenou předpověď zpečeťuje parafrází známého citátu Franka Zappy: "... [vývoj není možný bez odchýlení se od každodenností]..."

Lze předpokládat, že průvan v managementu nastokrát vzkříšeného Dohertyho oběma stranám prospěje. Jen pro připomenutí - dnes již zpěvákův ex-manažer Andy Boyd si před dvěma lety odseděl rok natvrdo za to, že Peteovým vozidlem srazil chodce a od krvácejícího muže v bezvědomí ujel.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY