Spice Girls s muzikálem pohořely. Zkoušejí si vydělat novou řadou koktejlů

06.02.2013 11:34 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Spice Girls
© digitalspy.co.uk
V roce 2007 se na koncertní turné dala dohromady devadesátková legenda skupinového dívčího popu Spice Girls a zaznamenala obrovský úspěch. Jelikož už mají dámy každá rozjetou více či méně úspěšnou sólovou kariéru (pouze v jednom případně v hudebním odvětví), další vystupování zřejmě nehrozí. Nahradit ho měl nákladný londýnský muzikál s největšími hity pětice.

Protože to ale s divadelní taškařicí vypadá bledě, zastánkyně hesla "Girl Power" si zkoušejí přivydělat dalším vedlejším projektem. Tím je kolekce pěti exkluzivních koktejlů za exkluzivní ceny. Pokud si kritiky nenáviděnou show budete chtít vylepšit trochou alkoholového opojení, připravte si 375 Kč za skleničku nápoje. Všech pět druhů má základ v šampaňském, které je ochuceno ingrediencemi odpovídajícími povaze té či oné Spajsky. Koktejl inspirovaný Emmou Bunton alias Baby Spice je proto meruňkovo-jahodový, zatímco milovníci Mel B aka Scary Spice najdou v nápoji, kromě jiného, trochu čerstvého chilli.

Členky skupiny se 5. února opět sešly, aby svou řadu koktejlů představily veřejnosti, a pomohly tak skomírajícím prodejům lístků na představení. Nedorazily však v plném počtu, Victoria Beckham se neukázala. Manželka známého fotbalisty se i při premiéře muzikálu nepřipojila na červeném koberci ke svým kolegyním, jelikož na akci dorazila výrazněji později. Důvodem byla prý dopravní zácpa.

V ostrovních médiích dokonce probleskla informace, že Victoria je důvodem, proč se po dalším comebacku lačné Spice Girls nejspíše už nikdy nedají dohromady. Módní návrhářka už prý nechce mít se skupinou nic společného a odmítá komunikovat s navrátivší se Geri Halliwell. Po formaci tak zřejmě zbude jen řádka starých hitů a zpackaný muzikál.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY