Polemic oslaví čtvrtstoletí na scéně novým albem

08.02.2013 09:59 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Polemic
© polemic.sk
Kapela Polemic, průkopníci stylu ska na Slovensku, se chystá letos slavit čtvrtstoletí na scéně. Vesměs je to tak, že je obdarováván oslavenec, tentokrát tomu ale to bude naopak a oslavenec bude dávat dárky svým fanouškům.

Tím prvním bude nový singl, který by měl vyjít začátkem března. Většinou bývá nový singl předzvěstí vydání alba a nejinak je tomu i v tomto případě. Polemic jsou od nového roku zavřeni ve studiu v Ostravě a (jak je vidno ze snímku) den co den pracují na následovníkovi alba "Horúce časy" z roku 2010. Jeho vydání je v plánu na konec třetího měsíce tohoto roku.

"Po prvotním entuziasmu, velikém chtíči, nulových znalostech o šoubyznysu i slabších hráčských schopnostech jsme dozráli lidsky i profesionálně. Teď Polemic tvoří lidé, pro které je právě tato kapela prioritou. Žádní příležitostní muzikanti, ale stabilní tým," říká za celou kapelu Peter Opet. "Občas se projeví ponorková nemoc, ale už se s ní umíme vyrovnat. Stačí pár dní volna. Víme, že každý chce jen to nejlepší pro kapelu a snažíme se akceptovat odlišné názory. I když je pravda, že občas je to velký nápor na naše ega."

Po nahrání alba kapela plánuje velké turné, které má zatím přesné termíny pouze pro slovenskou část, ale lze očekávat, že tyto slovenské srandisty budeme moci vidět i na našich pódiích.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY