- musicserver.cz">

will.i.am: "Black Eyed Peas se vrátí"

29.01.2013 11:51 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

will.i.am
© skughofey.blogspot.com
Fanoušci hip-popové čtveřice Black Eyed Peas mohou klidně spát - frontman will.i.am totiž posluchače ubezpečil, že se skupina nerozpadla. Od vydání jejich posledního alba "The Beginning" z roku 2010 uplynulo už mnoho měsíců, a tak by to skoro mohlo vypadat, že populární formace navždy odpočívá u ledu.

"Black Eyed Peas si právě dopřávají krátkou pauzu, já se teď zatím snažím z volného času vytřískat co nejvíce a tvořím různé věci," odpověděl na otázky ohledně své domovské party. "Už jsme si zastavení činnosti zasloužili. Bylo by mnohem lepší nazvat to pauzou, protože se lidé často ptají, jestli jsme přestali nastálo. Nepřestali, Black Eyed Peas jsou prostě v období pauzy," dovysvětlil vzniklou situaci.

Nezastavitelný producent a zpěvák už více jak rok kuchtí čtvrtou studiovku "#willpower", kterou už několikrát odložil. První singl "T.H.E. (The Hardest Ever)" víceméně propadl, dvojka "This Is Love" už se na několika místech planety chytla, zatímco třetí odřezek "Scream & Shout" s hostující Britney Spears se pomalu stává světovým hitem. Ostatně, minulý týden globální hitparádu vyhrála. Odsunuté vydání proto Willíkovi zřejmě hodně pomohlo odvrátit velkou prodejní pohromu.

A co ostatní členové Black Eyed Peas? Ti se též věnují hudbě. Zpěvačka Fergie nedávno přiznala, že tvrdě maká na své druhé sólovce, která stoprocentně vyjde a bude více organická. Další informace si můžete přečíst v nedávné novince. Její čtení si můžete zpříjemnit poslechem nové verze zmiňovaného will.i.amova singlu "Scream & Shout", ke kterému v těchto dnech vznikal přepracovaný videoklip.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY