Emeli Sandé vydá v únoru svůj první živák

27.01.2013 09:15 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Emeli Sandé - Live At The Royal Albert Hall
© facebook interpreta
I když má Emeli Sandé prozatím jen jednu desku, rozhodla se příští měsíc vydat již i svůj první živák. Fanoušci této talentované skotské zpěvačky se ho dočkají 18. února.

Emeli v loňském roce ovládla Anglii. Prodeje jejího alba "Our Version Of Events" na ostrovech překročily hranici jednoho a půl milionu kopií, což z této desky učinilo nejžádanější titul loňského roku. Sandé je navíc první zpěvačkou, které se podařilo udržet svou prvotinu celých 47 týdnů v Top 10 nejprodávanějších desek.

Tento úspěch se odrazil i na zájmu o její koncertní šňůru, která byla na všech zastávkách beznadějně vyprodaná. 11. listopadu minulého roku zpěvačka vystoupila v londýnské Royal Albert Hall, a právě toto vystoupení bylo zaznamenáno pro nadcházející vydání.

Půjde o komplet obsahující DVD a CD, přičemž vizuál režíroval Paul Dugdale, jenž spolupracoval i s Coldplay na jejich koncertním filmu "Live 2012". Dodejme, že zpěvačka si na londýnské vystoupení, během kterého představila i dvě nové písně určené na její nové album, pozvala i pár hostů, mezi kterými nechyběl například Professor Green nebo Labrinth. Bonusem DVD bude i dokument, který fanouškům umožní nahlédnout do příprav celého turné.

Přiložené audio CD nabídne to nejlepší ze zmiňovaného koncertu, kompletní setlist DVD pak bude vypadat takto: Daddy, Tiger, Where I Sleep, Breaking the Law, Enough, Pluto, My Kind of Love, Abide With Me, Clown, River, I Wish I Knew How It Would Feel To Be Free, Suitcase, Read All About It, Pt. III (feat. Professor Green), Wonder, Mountains, Heaven, Beneath Your Beautiful (feat. Labrinth), Maybe, Next to Me.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY