Podívejte se na "Winter Song" kapely Cartonnage

17.01.2013 15:30 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Cartonnage
© Maya D. Lískovec
Video k písni "Winter Song", která se rozezní Harrachovskou arénou při Světovém poháru v letech na lyžích, natáčeli Cartonnage v posledním měsíci minulého roku. Vedle Vandy Choco a Armina Effenberga, kteří v bizarně-komickém příběhu ztvárnili ústřední dvojici, se v epizodní roli v klipu objeví i herec Lukáš Pavlásek nebo česká skokanská reprezentace.

"Celý klip je zasazený do konce 70. let minulého století. Dvě figuríny z výlohy si udělají výlet na Ještěd, kde ve finále uspořádají pořádnou párty. Máme rádi nadsázku a humor a v tomto klipu jsme si všeho náležitě dopřáli," uvádějí ke vzniku roztomilého videa, které režíroval Dan Svátek, Cartonnage. Dodejme, že za kamerou při natáčení stál Jakub Šímůnek a o retro kostýmy se postaral Josef Čechota.

Ústřední melodie ze "Zimního songu" a stejnojmenný videoklip budou v následujících týdnech dominovat celému sportovnímu svátku. Návštěvníky budou provázet po celou dobu jeho konání (tedy od 1. do 3. února) a kapele hned v prvním dni tuto událost navíc podpoří i hodinovým živým vystoupením.

Co se aktivit Cartonnage týče, tak uskupení má na letošní rok opravdu velké plány. Nejenže pracuje na nové desce, ale už v dubnu vydá limitovanou edici CD a vinylu s názvem "Singles & Remixes", kde najdeme například doposud nevydané singly "Electro Gastronomique", "Apple Pie", "Já už to vím" a celou řadu remixů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY