Damien Rice je další hvězdou na Colours Of Ostrava

10.01.2013 10:12 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Damien Rice
© facebook interpreta
Další potvrzenou hvězdou Colours Of Ostrava je irský písničkář Damien Rice. "Je to pro nás velká čest, protože tento autor mnoha křehkých hořkosladkých balad na open-air festivalech vystupuje pouze výjimečně. Jeho sólový koncert za doprovodu kytary či klavíru bude patřit určitě k silným a výjimečným zážitkům," řekla ředitelka festivalu Zlata Holušová.

Rodák z irského hlavního města Dublinu má zatím na svém kontě dvě povedená alba "O" (2002) a "9" (2006), kterých už po světě prodal několik milionů a posbíral za ně mnohá zlatá a platinová ocenění. Letos čtyřicetiletý Rice sice nikdy nezískal žádnou prestižní hudební cenu, zato se jeho hudba objevila na mnoha soundtraccích. Můžete ji slyšet ve filmech "Shrek 3", "Na dotek" nebo i v u nás známých seriálech "Chirurgové" a "Dr. House".

Jak jsme již psali, dvanáctý ročník přivítá mnoho českých a zahraničních hvězd a na deseti pódiích se chystá přes dvě stě programových bodů. Vstupenky na akci, která se koná od 18. do 21. července, jsou v současné ceně 1 390 Kč k dostání v síti Ticketpro nebo v e-shopu festivalu Colours. Ostatní informace je možné najít na stránkách www.colours.cz nebo na facebooku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY