Poslechněte si "Conventional Weapons: Number Four" My Chemical Romance

08.01.2013 18:56 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

My Chemical Romance - Conventional Weapons IV
© facebook interpreta
I v novém kalendářním roce pokračují My Chemical Romance ve zveřejňování skladeb, které se skupině nepozdávaly pro jejich poslední studiové album "Danger Days" (2010). Série singlů s odhodlaným názvem "Conventional Weapons" má před sebou poslední dva díly. Ten s pořadovým číslem čtyři a skladbami "Kiss The Ring" a "Make Room!!!!" je právě teď k poslechu pod článkem.

V prosincové části My Chemical Romance zpomalili a jejich hlava Gerard Way se prezentovala jako velmi citlivý rodič, když pro svou ani ne čtyřletou dceru Bandit složil baladickou "The Light Behind Your Eyes". Aktuální čtvrtý díl začíná tam, kde skončil druhý. "Kiss The Ring" ani "Make Room!!!!" rozhodně nejsou žádné cajdáky, Chemici jsou naopak znovu pořádně od rány. Zpívají třeba o tom, že kdekdo chce měnit svět, ale nikomu se kvůli tomu nechce zemřít. Prostě nic pro citlivky.

Projekt "Conventional Weapons" napíše poslední kapitolu 5. února, kdy vyjde pátý singl s písněmi, které se i docela pěkně rýmují, "Burn Bright" a "Surrender The Night". No a návdavkem na vás čeká taky recenze, kde si celý ten hudební půlrok, který málem skončil v koši kdesi daleko v New Jersey, zrekapitulujeme.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY