Andrea Bocelli na nové desce zpívá s Nelly Furtado a Jennifer Lopez

02.01.2013 10:56 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Andrea Bocelli - Passione
© facebook interpreta
Rok 2013 právě startuje a s ním přichází i informace o nových albech. Jedno z těch prvních, které vyjde již v lednu, nadělí italský tenorista Andrea Bocelli.

Jeho nové studiové album dostalo název "Passione" a přijde na trh již 29. ledna. Album nevidomý umělec natáčel opět pod producentským dohledem Davida Fostera, s nímž spolupracoval například i na veleúspěšné desce "Amore" z roku 2006. Ve studiu zpěváka doprovázel 67členný orchestr, ve kterém se zmiňovaný Foster usedl za klavír, přispěl i uznávaný americký trumpetista Chris Botti.

Bocelli na novince zpívá hned v šesti jazycích. Kromě angličtiny, italštiny či francouzštiny tu najdeme i skladby v portugalštině, španělštině a neapolštině. Počin v základní verzi bude obsahovat čtrnáct písní, k mání bude ale i deluxe verze, jež nabídne o čtyři skladby víc.

Fanoušci italského umělce, který 18. května novou desku představí i v Praze, se mohou těšit i na několik zajímavých duetů. Na jednom z nových songů zazpívá i Jennifer Lopez, na dalším Nelly Furtado a dočkáme se i virtuálního duetu s Édith Piaf "La Vie En Rose".

Pro úplnost přinášíme kompletní tracklist: Perfidia, Roma Nun Fa' La Stupida Stasera, Champagne, Anema E Core, Quizás, Quizás, Quizás (feat. Jennifer Lopez), Era Già Tutto Previsto, Tristeza, La Vie En Rose (virtual duet with Edith Piaf), Corcovado - Quite Nights Of Quiet Stars" (feat. Nelly Furtado), Sara' Settembre (September Morn), Love In Portofino, Garota De Ipanema, Malafemmena, Love Me Tender + deluxe edition bonus tracks: Il Nostro Incontro (with Chris Botti), Senza Fine, Mano-a-mano, When I Fall in Love (feat. Helene Fischer and Chris Botti).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY