Výsledky pitvy Notoriouse B.I.G.a byly zveřejněny. Po patnácti letech

12.12.2012 09:24 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Notorious Big
© facebook interpreta
Teprve po patnácti letech od vraždy rappera Notoriouse B.I.G.a zveřejnil okresní koroner státu Los Angeles výsledky pitvy. Rapper byl zasažen čtyřmi kulkami - do ruky, zad, stehna a břicha. Poslední kulka byla smrtelná, protože zasáhla tlusté střevo, srdce, žaludek a plíce. Umělec neměl v těle žádný alkohol ani drogy, nicméně lékař v oficiální zprávě konstatoval, že muzikant byl "chorobně obézní". Důvod, proč se zpráva dostala na veřejnost až teď, odmítl ozřejmit. Agentura Reuters uvedla, že ani jméno ani motiv vraha čtyřiadvacetiletého hudebníka stále není znám.

Poslední večer usmrceného je spjat s udílením cen Soul Train Music Awards v Los Angeles, kde předal cenu zpěvačce Toni Braxton. Z následné afterparty odešel půl hodiny po půlnoci. Čtvrt hodiny nato bylo jeho auto zastaveno na křižovatce a řidič vedle něj stojícího vozu stáhl okénko, ze kterého začal střílet po známém rapperovi. I přes okamžitý převoz do nemocnice Biga ve čtvrt na dvě ráno amerického času prohlásili za mrtvého.

Vrah nebyl nikdy odhalen, a proto se rozvířily teorie, že vražda byla pomstou, jež souvisí se zastřelením Tupaca Shakura. Web tmz.com uvedl, že oba dva umělci byli hlavními postavami války mezi tzv. západním a východním pobřežím a měli spolu spoustu konfliktů


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY