Peter Gabriel představí v říjnu 2013 album "So" i v Česku

10.12.2012 11:08 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Peter Gabriel
© facebook interpreta
Peter Gabriel v rámci svého turné k desce "So", která před čtvrt stoletím byla v jeho diskografii naprosto průlomová, navštíví v příštím roce, konkrétně 10. října, i Českou republiku. Spoluzakladatel kapely Genesis se neztratil ani poté, co formaci v roce 1975 opustil. Na sólové dráze zaznamenal spoustu pronikavých úspěchů a album "So" budiž toho zářným příkladem.

"Myslím, že když jsme tehdy album nahrávali, věděli jsme, že bude dobré. Nebyl jsem nějaký obskurní umělec, měl jsem za sebou už pár hitů, pokaždé jsem se ale záměrně částečně zase stahoval do stínu. Možnost stáhnout se tam po albu 'So' už pro mě neexistovala," řekl Gabriel k reedici nahrávky.

Fanoušci v Česku si živé verze písní budou moci poslechnout 10. října příštího roku v O2 areně v Praze. Agentura Live Nation oznámila, že předprodej pro členy fanklubu začne 11. prosince v deset hodin a pro členy klubu Live Nation o den později v osm hodin ráno. Ostatní si budou moci lístky v cenových hladinách od 1 090 Kč do 1 990 Kč zakoupit na terminálech Sazky od 13. prosince úderem deváté hodiny ranní.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY