Dido pojmenovala chystanou desku, vyjde v březnu

01.12.2012 18:04 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Dido
© facebook.com/dido/
Britská zpěvačka a skladatelka Dido po letech příprav dokončuje novou studiovou nahrávku. Tato deska bude první od roku 2008, kdy se interpretka vytasila s převážně akustickou "Safe Trip Home", a zároveň to bude i poprvé, co zpěvačka vydá novou hudbu od porodu svého syna.

Jak se Dido pochlubila na sociálních sítích, nová kolekce ponese název "Girl Who Got Away". O albu se mluvilo už od roku 2009, kdy interpretka prozradila svůj plán přimíchat do písní opět něco z elektroniky, tedy elementu, který poslední deska záměrně postrádala. Novinka by měla vyjít v březnu příštího roku.

Podle výčtu zpěvaččiných spolupracovníků to vypadá, že svému slibu dostoji. Početný tým obsahuje i tato jména: Rollo Armstrong a Sister Bliss (členové zaniklých Faithless), Lester Mendez (pracoval s Nelly Furtado), A. R. Rahman, Rick Nowels (Lana Del Rey), Greg Kurstin (Ke$ha) a Jeff Bhasker (Bruno Mars).

Připomeňme, že zatím poslední vydanou skladbou této interpretky je společný projekt s A.R Rahmanem "If I Rise", který vznikl pro film "127 hodin". Poslechnout si ho můžete přímo pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY