Daniel Kandi a Estiva namíchali další díl "Enhanced Sessions"

30.11.2012 11:57 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Enhanced Sessions Vol. 3 - Mixed by Daniel Kandi & Estiva
© facebook interpreta
Prestižní kompilace "Enhanced Sessions" přichází se třetím dílem. Na dvou discích je tentokrát namícháno dvaatřicet zbrusu nových tranceových písní.

Dvoudisková komplilace "Enhanced Sessions Vol. 3" vyšla ve světě fyzicky i digitálně 26. listopadu, v české distribuce bude k mání v polovině prosince. První část namíchal dánský tranceový pionýr Daniel Kandi, který na svou část namíchal nejen několik tracků ze své vlastní tvorby, ale například i novinky od Tritonal, Skytech nebo Maxe Braimana.

I holandský DJ a producent Steven Baan aka Estiva na svoji část zařadil hned čtyři kousky z vlastní produkce, které doplňují aktuální tracky od Temple One, Juventy, LTN nebo Alana Morrise. Je třeba podotknout, že většina skladeb na obou discích je doposud nevydaných a byla uvolněna speciálně pro účely této kompilace.

Pokud byste nechtěli čekat do prosince a toužili si toto dvojalbum objednat již nyní, zde ji můžete zakoupit s podpisem obou DJů, ke kterému zdarma dostanete i malý dárek. Pod článkem přikládáme jako ochutnávku i dvě promo videa, abyste si o obsahu kompilace mohli udělat obrázek.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY