Alicia Keys zazpívá opět v Česku

26.11.2012 14:50 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Alicia Keys
© www.aliciakeys.com
Americká soulová diva Alicia Keys se v rámci svého "Girl On Fire - The Tour" zastaví 12. června 2013 i v České republice. Oznámila to agentura Live Nation.

Alicia Keys absolvuje toto turné hlavně v rámci propagace svého dlouho očekávaného pátého studiového alba, které nese název "Girl On Fire" a u nás vyšlo právě dnes (26. listopadu). Singl se stejnojmenným názvem debutoval na 67. příčce amerického Billboardu. Zpěvačka už za svoji kariéru nejenže prodala na třicet milionů výlisků svých alb a singlů, ale také si odnesla již čtrnáct gramofonků z amerických Grammy a spoustu dalších hudebních cen.

"'Girl On Fire' je o hledání té správné polohy mého hlasu a o odvázání se, ale hlavně o sebedůvěře a víře ve své vlastní instinkty," říká Alicia Keys. "Nemohu se dočkat, až to vše budu sdílet s celým světem. Moc se těším, až znovu vyrazím na turné, mám v plánu vám přinést něco emocionálního a vzrušujícího."

Vstupenky na její vystoupení v O2 areně v ceně od 1 090 Kč do 1 990 Kč se budou v rámci přednostního prodeje pro členy fanklubu prodávat 27. listopadu od 8:00 do 29. listopadu 9:00. Pro ostatní zájemce bude předprodej na terminálech zahájen 29.11. v 10:00. Agentura upozorňuje, že počet lístků ke koupi je omezen z toho důvodu, že místa budou pouze na sezení.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY