Psy porazil Justina Biebera - nesledovanějším videem na YouTube je "Gangnam Style"

26.11.2012 08:51 - Jakub Polách | foto: facebook interpreta

PSY -
© last.fm
Jihokorejský rapper Psy má zajisté důvod k oslavě - za pouhé čtyři měsíce získalo jeho video ke "Gangnam Style" na YouTube více než 800 miliónů zhlédnutí, z pomyslného trůnu tak sesadil Justina Biebera s "Baby". Nejsledovanější a zároveň nejlajkovanější video všech dob si už ale brousí zuby na další rekord - ke konci tohoto roku by mělo na YouTube pokořit celou miliardu zhlédnutí.

A že Psy za ty čtyři měsíce pobláznil úplně všechny, dosvědčuje třeba i to, že se jeho jméno objevuje na předních příčkách hitparád po celém světě a na video zároveň vznikají tisíce parodií, v nichž se objevil například americký prezident Barack Obama. Bláznivý taneček už si vyzkoušela také Britney Spears nebo Madonna, která rappera dokonce pozvala na svůj koncert.

A jestli teď mezi Psyem a Bieberem panuje rivalita? Zřejmě ne. Podle toho, co Sáj prozradil magazínu Billboard, bychom se v budoucnu mohli dočkat i společného songu těchto dvou interpretů. Raději ani nedomýšlet, kolik zhlédnutí by získalo případné video k této spolupráci.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY