Letní koncert Blur z Londýna vyjde konečně po celém světě

27.11.2012 10:35 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Blur - Parklive
© facebook interpreta
Letos v létě odehrála britská kapela Blur exkluzivní koncert v londýnském Hyde Parku. Počátkem prosince se záznamu tohoto koncertu dočkají konečně i fanoušci po celém světě.

Jednat se bude o titul "Parklive", tedy o záznam ze show, která se uskutečnila 12. srpna tohoto roku. Blur v Londýně tehdy vystoupili jako jeden z vrcholů doprovodné kampaně u příležitosti zakončení letních olympijských her a během show odehráli nejen většinu svých hitů, ale například i nedávnou novinku "Under The Westway".

Záznam show byl jen pár hodin po jeho skončení k mání digitálně na iTunes, několik týdnů poté vyšlo i limitované množství CDček. Drtivá většina z nich však zůstala v Británii, a tak se toto album k mnoha fanouškům doposud nedostalo. To vše se změní již 3. prosince.

Právě v to datum totiž po celém světě vyjde speciální edice alba "Parklive", která bude čítat tři audio CD a jedno DVD. Kromě kompletního koncertu na dvou discích, který čítá pětadvacet položek, bude obsahovat i třetí bonusový disk, který nabídne pět doposud neuveřejněných živých nahrávek, které Blur zaznamenali v průběhu září. Na přiloženém DVD fanoušci najdou fanoušci záznam koncertu, který kapela odehrála v klubu 100 Club na Oxford Street.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY