Lucerna přivítá krále electro-swingu Parov Stelar Band již v úterý

12.11.2012 22:21 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Parov Stelar flyer
© facebook interpreta
Pokud existuje na světě někdo, kdo je synonymem electro-swingové hudby a tím, kdo je zodpovědný za její celosvětový boom, je to Parov Stelar. Vytváří přes deset let výbušnou, zábavnou a zvukově jedinečnou hudební vlnu a už dlouho se pyšní korunou jediného průkopníka a zakladatele scény, která doslova vybuchuje před našima očima.

S velikým nadšením tedy oznamujeme, že Parov Stelar Band, po několika fantastických vystoupeních v České Republice, 13. listopadu opět vystoupí v Praze, tentokrát ve Velkém sále pražské Lucerny! Parov mistrně mísí house, jazz a swing s electrem, funkem a popem (a vším, co je mezi tím ) a jeho bohatá diskografie je kapitola sama pro sebe. Spojuje original, špičkovou třídu a především LEGRACI v jedno velké ‘pure cool’. A co víc, jeho nadupané koncerty - buď se všemi členy Parov Stelar Bandu nebo jen jako trio Sax And Vocals - jsou také neuvěřitelným zážitkem.

Jeho nové album, které vyšlo 19. dubna, nese název "The Princess". Už v březnu vyšel první singl "Jimmy’s Gang" a Parov Stelar take vyrazil na turné po Evropě a Severní Americe. "Electro-swing", "filmový house", "funked up čtyři-oudy-na-parketu"...říkejte tomu, jak chcete. Parov Stelar je váš člověk a při své cestě na vrchol je ve špičkové formě.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY