Dirtyphonics přijedou s vydatným supportem do Roxy

11.11.2012 16:21 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Dirtyphonics flyer
© facebook interpreta
Státní svátek 17. listopadu sice tentokrát připadl na sobotu, nicméně pořádně oslavit (nejen) českou státnost můžete už o den dříve v pražském klubu Roxy. Právě 16. listopadu k nám totiž zavítá divoká francouzská čtveřice Dirtyphonics Live, která v současnosti patří za jedny z nejpopulárnějších d'n'b uskupení a jejíž motto "Neřídíme se pravidly, vytváříme je!" víc než výstižně charakterizuje to, co se od nich dá naživo čekat. Jinými slovy - 16. listopadu to bude v Roxy taková d'n'b pařba, jakou už jste hodně dlouho nezažili!

Dirtyphonics se tehdy ještě jako trio dali dohromady v Paříži v roce 2004 (jako kvartet fungují od roku 2008) a už od svých počátků zaujali neotřelou kombinací bass music, d'n'b, dubstepu či electra s pořádně špinavou a trochu obscénní energií. Ostatně fakt, že Charly, Thomas, Pho a Pitchin mezi své inspirační vlivy počítají jména, jako jsou Metallica, Korn, Daft Punk nebo Pendulum, napovídají, že v jejich případě nejde jen o klasickou elektroniku, ale také o pořádný rock'n'roll. "Většina z nás začínala s muzikou v metalových kapelách, což má doteď značný vliv na náš sound. Vždycky chceme, aby měla naše hudba pořádnou sílu, byla účinná a precizní. Už od svých začátků se snažíme dávat si stále nové a nové výzvy a tvořit něco, co tu ještě nebylo - milujeme překračovat hranice," říká k tomu Charly.

Support DJs: Beast 67, P.no, Thiew, Misology Chill out: 2k & Error VJ: Quark / astraL d:VISION
Termín: 16.11.2012
Start: 22:00 hodin
Předprodej v sítích Ticketpro, Ticketportal a Tickestream za 540 Kč (+ poplatky) nebo v NoD (v patře nad Roxy) bez poplatků.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY