The Cribs přijedou poprvé do Prahy

12.11.2012 14:09 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

The Cribs
© wordpress.com
Úplně poprvé vystoupí 21. listopadu v pražském klubu MeetFactory britská indierocková kapela The Cribs, kritiky označovaná za nejkultovnější kapelu současné Británie vůbec.

Indierocková kapela The Cribs byla založena v roce 2001 v britském Wakefieldu třemi bratry: dvojčaty Garym (baskytara, zpěv) a Ryanem (kytara, zpěv) a jejich mladším bratrem Rossem (bicí), příjmením všichni Jarmanové. Kapela také v době, kdy je na turné, přibírá čtvrtého člena, druhého kytaristu Davida Jonese. The Cribs už mají na kontě pět studiových alb a spoustu úspěšných singlů. Kapela má také solidní fanouškovskou základnu, která spravuje oficiální fanzine. Za celou dobu své existence projeli The Cribs Kanadu, USA, Nový Zéland, Austrálii a Evropu. Jejich poslední hit "Anna" byl připraven ve spolupráci s umělcem Martinem Creedem, oceněným prestižní Turner Prize. V klipu byly použity jeho kresby a grafická tvorba.

"Je nám obrovskou ctí přivézt do Prahy indierockovou kapelu na tak vysoké úrovni. The Cribs už mají na bedrech poměrně slušnou historii, ale toto bude jejich vůbec první zkušenost s českými fanoušky. Všichni, které zajímá kvalitní hudba, by se neměli nechat připravit o tento super koncert s nádechem devadesátkového retra!," sdělil nám jeden ze zástupců Fource Entertainment.

Vstupenky jsou dostupné online na Ticketpro.cz nebo přímo v kamenných obchodech sítě Ticketpro. Klub je otevřen od 21:00 a show začíná ve 22:00. Cena vstupenek je 490 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY