Kosheen vystoupí příští čtvrtek v Praze

07.11.2012 09:23 - Jaroslav Hrách | foto: facebook interpreta

Kosheen
© facebook interpreta
Britská kapela Kosheen zavítá příští týden ve čtvrtek 15. listopadu do pražského klubu SaSaZu. Tvůrci známých tanečních hitů "Hide U", "Catch" nebo třeba "All In My Head" vezmou kromě osvědčených skladeb i novinky, které se objevily na aktuální nahrávce "Independence". Ta vyšla letos v září a v řadě recenzí sklidila pozitivní kritiku.

Po obrovském úspěchu s "Resist" pokračovali Kosheen se stále nadprůměrnou nahrávkou "Kokopelli". Následně však přišlo zklamání v podobě "Damage", za což mohl hlavně odklon od tanečního zvuku a příliš popově laděné skladby. S tím je však na novém albu konec, protože přišla pravá taneční nezávislost. S "Independence" se vracejí tam, kde začínali a kde by měli i nadále zůstat. Potvrdil to hned první singl "Get A New One" a následně další "Holding On" a "Mannequin", které zajisté zazní během koncertu.

Jak dopadl temný electropop, si můžete přečíst v naší recenzi. Pokud toužíte po tom, slyšet Sian Evans zpívat naživo nové písně, rozhodně byste si neměli nechat ujít čtvrteční koncert (15. listopadu) v pražském klubu SaSaZu. Lístky jsou v prodeji v síti Ticketstream.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY