Rihanna odhalila tracklist "Unapologetic"

06.11.2012 11:33 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Rihanna - Unapologetic
© facebook interpreta
Rihanna vydává za necelé dva týdny svou sedmou desku "Unapologetic". Obnaženou obálku jsme již viděli, singl "Diamonds" už stihl zabodovat na jedničce (například v Německu, UK, Skotsku, Kanadě, Norsku, Francii...) a nyní nastal čas odtajnit i názvy nových písniček.

Album nabídne ve standardní edici čtrnáct kousků, na deluxe edici najdete o tři songy a dvacetiminutový filmeček více. Dokument, který bude přibalen na DVD, se dle všeho skládá z dosud nevydaných záznamů pořízených vloni na podzim v londýnské O2 Areně při koncertní zastávce "Loud Tour".

Deska bude k dostání od pondělí 19. listopadu, kromě standardní a deluxe edice si můžete sáhnout i hlouběji do kapsy a pořídit i nějakou tu limitku (tady), třeba to bude stát za to.

Tracklist "Unapologetic" Rihanny vypadá takto: Fresh Off The Runway, Diamonds, Numb, Pour It Up, Loveeeeeee Song, Jump, Right Now, What Now, Stay, Nobodys Business, Love Without Tragedy / Mother Mary, Get It Over With, No Love Allowed, Lost In Paradise. Deluxe verze nabídne navíc DVD a písně: Half Of Me, Diamonds (Dave Aude 100 Extended), Diamonds (Gregor Salto Downtempo Remix).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY