Jsou venku detaily k reedici i nový singl Nicki Minaj

06.11.2012 09:45 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Nicki Minaj - Pink Friday: Roman Reloaded the Re-Up
© facebook interpreta
Už nějakou dobu víme, že si všudypřítomná Nicki Minaj naplánovala reedici své dubnové desky. Nyní jsou venku k "Pink Friday: Roman Reloaded - The Re-Up" poslední detaily a hned i další singl k poslechu.

Jak reedice "Pink Friday: Roman Reloaded" vypadá, vidíte vlevo. Nejspíše vás ale v tuto chvíli zajímá, co a kolik čeho toto dvojdiskové album vlastně nabídne. Na nosiči prvním se dočkáte osmi kousků (sedmi nových a hitovky "Va Va Voom" z deluxe edice prvního vydání) a na druhém cédéčku v pointě celé standardní desky.

První singl reedice "The Boys" jsme už slyšeli, ten druhý (velice příjemné "Freedom") je venku od soboty a slyšet jej můžete níže pod článkem. Těžko říci, naplní-li se proroctví této výstřední slečny a nová reedice bude znít doopravdy méně popově a více rapově a bude "tou nejlepší nahrávkou, jakou dosud vydala".

"Pink Friday: Roman Reloaded - The Re-Up" ulovíte v těch lepších krámech po 19. listopadu. Názvy nových kousků a jména hostů v nich vypadají následovně: Up In Flames, Freedom, Hell Yeah, High School (ft. Lil Wayne), I'm Legit (ft. Ciara), I Endorse These Strippers (ft. Tyga & Thomas Brinx), The Boys (with Cassie), Va Va Voom.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY