Příští rok v Praze zahrají Bon Jovi

05.11.2012 10:55 - Tea Turk | foto: facebook interpreta

Bon Jovi
© shipwreckislandstudios.com
I v příštím roce zavítá do Prahy řada hvězd. Budou mezi nimi také Bon Jovi, kteří vystoupí 24. června v Synot Tip Aréně. Vstupenky půjdou do prodeje 9. listopadu, seženete je v síti Eventim nebo v prodejnách Bontonland. Cena lístků začíná na necelých šestnácti stech korunách. Kapela zavítá do české metropole po dlouhých dvaceti letech, Pražanům se zatím představila jen jednou, a to v roce 1993 na Strahově.

Nové světové turné Bon Jovi nese název "Because We Can" a startuje v únoru v Severní Americe. Skupina na něm zahraje nové skladby z alba "What About Now", které vyjde příští rok v březnu, ale zařadí i léty prověřené songy jako "Livin' On A Prayer", "Bad Name" nebo "It's My Live". To ostatně potvrdil i sám frontman skupiny Jon Bon Jovi, který v rozhovoru pro MF DNES řekl:
"Je jasné, že budeme hrát hity, ale ten zbytek vždycky doplníme podle nálady." Turné zatím čítá celkem dvacet devět zastávek v Kanadě, Evropě a Africe.

Bon Jovi vznikli v roce 1983 v New Jersey. Na podporu svého domovského státu, který minulý týden zasáhl hurikán Sandy, v pátek vystoupili na benefičním koncertě v New Yorku společně s dalšími interprety jako Sting nebo Christina Aguilera. Do dnešního dne vydali celkem jedenáct alb, kterých se po celém světě prodalo na 125 milionů kusů. Zatím posledním počinem je album "The Circle" z roku 2009.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY