Na Koncert proti konci světa zvou Illustratosphere, Chinaski nebo Xindl X

06.11.2012 12:20 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Koncert proti konci světa flyer
© facebook interpreta
20. prosince proběhne benefiční Koncert proti konci světa. Na akci, která bude probíhat souběžně v Praze, Brně a Ostravě vystoupí třeba Illustratosphere, Chinaski, Buty, Xindl X, Support Lesbiens, Eliščin Band, Divokej Bill, Mandrage, Charlie Straight a další.

Benefiční trojkoncert se odehraje v předvečer konce světa a výtěžek bude věnován na vybavení multifunkčního bezbariérového vzdělávacího centra Studeo při Jedličkově ústavu v Praze. Hlavním iniciátorem Koncertu proti konci světa je sdružení The Tap Tap - kapela tělesně postižených studentů a absolventů škol pražského Jedličkova ústavu a její kapelník Šimon Ornest. Koncerty budou živě přenášeny paralelně na třech programech České televize a všechna tři města se v závěru večera propojí telemostem při společném zpěvu písně kapely The Tap Tap "Konec světa - zrušeno".

Ke Koncertu proti konci světa směřuje řada dalších aktivit, jako je tzv. Klíčová soutěž, limitovaná edice Botasek, originální videoklip s Tomášem Hanákem v roli Ježíše apod. Více informací najdete na webu kpks.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY