Christina Aguilera se na přebalu nové desky obnažila. A kvete

08.10.2012 09:33 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Christina Aguilera - Lotus
© facebook interpreta
Jednatřicetiletá Christina Aguilera vydá v listopadu novou desku, svou sedmou studiovku. Nahrávka titulovaná jako "Lotus" (údajně, protože "lotos je nezničitelná kytka, která přežije i v nelehkých podmínkách, a pořád se jí vede,") si vysloužila přebal, na kterém je Aguilera docela nahá. Kochat se můžete vlevo.

Christina, která se poslední týdny veřejně chvástá tím, jak nám to všem novým albem natře, jak bude obdobné jako "Stripped", ale zároveň úplně jiné a vyspělé, a jak "oslavuje úplně durch novou Xtinu", nás nešetří a pěkně doráží svými hláškami. Vyberme kupříkladu "umělecká hodnota je pro mě důležitější než komerční úspěch" anebo "můžu pyšně říct, že 'Bionic' vyšlo dříve, než mělo, ... museli jste být opravdovým hudebním nadšencem, který je naplno otevřený novým věcem, jinak jste ji nepochopili. Čím starší ta deska je, tím více ji lidé doceňují." (hahahaha)

Nicméně, novou deskou chce Christina Aguilera vyjádřit (opět) mnoho, naplňovat lidi a budit v nich vnitřní síly a všechna taková ta skoro prázdná slova. Jak se jí to povede (popřípadě opět nepovede), uslyšíme již zanedlouho, "Lotus" vyjde 12. listopadu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY