Robbie Williams ukázal světu svou dcerku (a své nahé tělo)

22.09.2012 17:18 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Robbie Williams
© facebook interpreta
Možná jste zaregistrovali, že se Robbie Williams stal před pár dny taťkou. Jeho žena Ayda Field porodila tento týden bezpochyby šikovnou a zlatou holčičku. A nyní se její pyšný táta pochlubil světu i prvním obrázkem.

Děvčátko, jež se narodilo v úterý (18.9.) ve 3 hodiny (odpo) a 33 minut, se jmenuje Theodora Rose Williams a vážilo cca 3,3 kg. To je trojek! Obrázkem se osmatřicetiletý Williams pochlubil na Twitteru v pátek, dle popisku byla fotografie pořízena hned druhý den po porodu, když malá házela odpolední dřímec. A nečekaně pro fanynky u toho ukázal i něco ze sebe.

Vtipálek Robbie se ještě pře příchodem děvušky nechal slyšet, že "si ze všeho nejvíce přeje, aby malá byla slušně vychovaná, aby byla milá a nezapomínala na 'ano, prosím' a 'děkuji', a pokud se tak stane, tak jí u něj projde i vražda". Jestli se jeho očekávání naplní, teprve uvidíme, snad ne za několik let v černých kronikách a na titulkách bulvárů (pokud tištěná média nevymřou...).

Kromě rodinných radostí se ale Robbie Williams napilno věnuje i své hudební kariéře. Jeho devátá studiová deska ponese titul "Take The Crown" a vyjde začátkem listopadu, první singl "Candy" jste už určitě slyšeli. A klip viděli.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY