My Chemical Romance vydají svůj epitaf, končit ale nebudou

19.09.2012 13:09 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

My Chemical Romance
© last.fm
Vzpomínáte ještě, jak dlouhá a trnitá cesta vedla k poslední desce My Chemical Romance? Písně pro "Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys" byly prakticky hotové, jenže s nimi nakonec kapela nebyla spokojena, a proto celou původní verzi alba schovala do šuplíku. K fanouškům se následně dostala až ta druhá, kterou redakce musicserveru viděla jako spíše průměrnou.

Američtí rockeři původně chtěli zatracené skladby vydat až po skončení kariéry. "Mám ten nápad už od té doby, co jsme tu desku dělali," svěřil se tehdy kytarista Frank Iero. Vlastní epitaf ale My Chemical Romance napíší už v následujících měsících, ač myšlenky na zánik určitě nejsou tím, co by kapelu tížilo.

Série s názvem "Conventional Weapons" začne vycházet postupně od konce října. Blíže se k ní vyjádřil Frank Iero: "Říjnem počínaje budeme vydávat každý měsíc dvě písně. Celkem půjde o deset skladeb, které jsme udělali v roce 2009. Doufám, že si je užijete a že vám více osvětlí, odkud se nakonec vzalo album 'Danger Days'," řekl médiím. Nahrávky budou vycházet na sedmipalcovém nosiči a k dostání budou samozřejmě i v digitálním formátu. Harmonogram jejich vydávání je následující: 30. října - "Boy Division" a "Tomorrow's Money", 23. listopadu - "AMBULANCE" a "Gun"., 18. prosince - "The World Is Ugly" a "The Light Behind Your Eyes", 8. ledna - "Kiss The Ring" a "Make Room!!!!", 5. února - "Surrender The Night" a "Burn Bright".

"Možná vám také naznačí, kudy bude směřovat naše budoucnost," zaznělo z úst Iera, jehož už dnes zaměstnává práce na páté studiovce My Chemical Romance. Řada "Conventional Weapons" má za úkol zpříjemnit vám čekání, které, věřme, bude o něco kratší než posledně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY