Billy Corgan otevřel vlastní čajovnu, věnuje se ale i wrestlingu

17.09.2012 11:49 - Marek Odehnal | foto: facebook interpreta

Billy Corgan
© last.fm
Hyperaktivní workoholik Billy Corgan má, jak známo, kromě domovských Smashing Pumpkins celou řadu nehudebních aktivit. Ještě před svým podzimním turné po Severní Americe v rámci podpory poslední desky "Oceania" si tak otevřel vlastní čajovnu.

Ta nese jméno Madam ZuZu's a nachází se Higland Park na předměstí Chicaga. "Jsem čajový týpek a bydlím v Higland Park od roku 2003. Vždy jsem si chtěl otevřít takový salon, který každého potěší," prozradil svou motivaci zpěvák.

Čajovna byla otevřena ve čtvrtek 13. září a v rámci slavnostního spuštění provozu Corgan celý den akusticky hrál svým prvním hostům (viz. video). "Jde o místo bez věkových bariér. Doufáme, že zaujmeme každého od studentů po seniory. Svou směsicí hudby, fotogalerie, uměleckých prezentací a přednášejících má, myslím, Madam ZuZu's všem co nabídnout," láká muzikant potenciální návštěvníky.

Připomeňme, že v nedávné době se zpěvák zabýval tak roztodivnými aktivitami, jako jsou založení webu inspirovaného hnutím new age, sepsáním vlastní sbírky poezie, uspořádáním loutkového wrestlingového zápasu, účinkování v reklamě na profi wrestling nebo dokonce spuštění vlastní wrestlingové zápasnické ligy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY