slibuje k nové desce Travis Barker - musicserver.cz">

"To nejlepší z Blink-182 teprve přijde," slibuje k nové desce Travis Barker

15.09.2012 11:31 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Blink-182
© myspace.com
Šlo o jeden z nejsledovanějších hudebních návratů posledních let. Dvouletý platonický comeback americké skupiny Blink-182 dostal punc opravdovosti až v loňském roce s deskou "Neighborhoods". Osm let čekání na dospělost ocenila i redakce musicserveru. Jenže podle všeho to byl jen začátek. "To nejlepší z Blink-182 se teprve chystá," říká směle Travis Barker.

Tetovaný bubeník se v rozhovoru pro britský hudební magazín Rhythm tímto výrokem otřel o nové album, které s kapelou připravuje. Podle jeho slov se Blink-182 po svém návratu nestihli ani pořádně rozkoukat a okamžitě začali pracovat na nové hudbě. Teď věří v ještě lepší budoucnost kapely, kterou má po dalším krachu Prague City Festivalu za koncertně zakletou nejeden český fanoušek. "Měli jsme sedm let pauzu a před posledním albem jsme se ještě nestihli dostat pořádně do rytmu. Do nahrávání alba jsme se pustili, protože každý po našem návratu okamžitě čekal, že uslyší novou muziku. To nejlepší z Blink-182 ale teprve přijde, další album bude vzrušující," prozradil Barker.

Největší singly Blink-182

Projděte si největší předrozpadové šlágry Blinkáčů, jak je sestavil musicserver.

"'Neighborhoods' jsme z velké části nahrávali v různých studiích, nebyli jsme pořád spolu ve stejné místnosti. V danou chvíli to pro nás tři byla asi nejlepší možnost, ale myslím, že do budoucna by podobný postup byl bláznivý," pokračoval ve srovnání loňského alba a připravované novinky. Jak dlouhá doba k ní ještě uplyne, to v případě Blink-182 asi nikdo odhadnout nedokáže. Důležité ale je, že chuť ani ambice pop-punkovou stálici z Kalifornie neopouštějí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY