MusicJet vydal digitální kolekci českého punku

06.09.2012 18:38 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

Kidsandheroes.com Czech Punk vol. 1
© facebook interpreta
Streamovací služba MusicJet se vydává do vod nemainstreamových hudebních žánrů. Prvním nakliknutelným důkazem je v rámci týdne věnovaného českému punku digitální kompilace "Kidandheroes.com Czech Punk vol. 1", která vznikla ve spolupráci s webovým magazínem Kidsandheroes.com.

Playlist digialba čítá třináct položek, fanoušci žánru tu najdou jména jako The Fialky, Nežfaleš, E!E, Punk Floid nebo třeba Staré pušky či punk-folkaře Toma 77. Kolekci je možné si poslechnout zde. Zároveň probíhá na facebookových stránkách MusicJetu soutěž o kopu punkových dárků, jako jsou nášivky, trička, CD nebo placky kapel z kompilace.

Služba MusicJet založená na streamování hudby byla spuštěna vloni v říjnu. Po roce provozu obsahuje její databáze přes 2 miliony skladeb, převážně mainstreamových interpretů, ale i některých alternativnějších umělců. V současnosti se MusicJet soustředí na spolupráci se zástupci nejrůznější žánrů českého undergroundu. Zájemci o zařazení do katalogu se přitom mohou ozvat na e-mail werner@musicjet.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY