The Cassandra Complex se vrací do Prahy

11.09.2012 10:10 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

The Cassandra Complex
© cassandracomplex.co.uk
Před více než dvaceti roky do sebe vrazili Rodney Orpheus a Paul Dillon v nočním klubu v Leedsu, když oba tančili na starou desku Die Krupps. Když do sebe vrazili podruhé, shodli se, že alternativní muzika je momentálně sračka, a hned se rozhodli, že založí kapelu. Novinář Andy Booth s nimi o pár měsíců později dělal rozhovor a rovnou u nich zůstal jako kytarista. Postavili si studio, natočili singl "March", a tak začala kariéra The Cassandra Complex. Na vlastní kůži se s nimi budete moci setkat 25. listopadu v Lucerna Music Baru.

Od počátku je fascinovaly automatické bicí, syntezátory a computerizované rytmy. Ale na rozdíl od dalších kapel je bavily i zkreslené kytary. A tak se zrodil industriální rock. Když vydali svůj druhý singl "Moscow Idaho", rázem je začali hrát ve všech alternativních hitparádách a The Cassandra Complex se stali kapelou, kterou začali mnozí napodobovat. Teď je rok 2012 a i vy budete moci posoudit, proč se tahle kapela tak výrazně zapsala do historie alternativní hudby! Mistři jsou zpátky!

Koncert začíná úderem osmé večerní. Vstupenky za 500 Kč (+ poplatky) jsou k zakoupení v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal, v pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku. Na místě v den koncertu za 600 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY