Alan Wilder zavítá koncem září do Prahy

03.09.2012 10:10 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Recoil - A Strange Hour In Budapest flyer Prague
© facebook interpreta
Alan Wilder, někdejší člen legendárních Depeche Mode, se koncem září opět ukáže v Praze. Přijede totiž podpořit promítání úspěšného nosiče "A Strange Hour In Budapest" projektu Recoil.

Ten vydal v červnu na Blu-ray, přičemž po prvním nákladu se zaprášilo během několika hodin. Wilder se rozhodl vydání podpořit speciálním turné, během kterého navštíví několik vybraných evropských měst a zúčastní se veřejného promítání. Kromě České republiky se tak zastaví i například na Slovensku, v Německu nebo ve Švýcarsku.

Plánovaná pražská zastávka se uskuteční 29. září, tedy na den přesně pět let od okamžiku, kdy Alan Wilder přijel do Prahy poprvé představit svůj projekt Recoil. Veřejné promítání bude probíhat v kině Lucerna, kde po projekci bude následovat diskuse s Alanem, afterparty za jeho účasti a navíc si samozřejmě Wilder najde čas i na setkání s fanoušky a autogramiádu.

Vstupenky jsou k mání v předprodeji sítě Ticketpro za 455 Kč, na místě pak budou stát 600 Kč. Začátek promítání je ohlášen na 19 hodinu, vstup do kina bude zpřístupněn od 18:30 hodin.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY