Xindl X vydá novou desku i vlastní zpěvník

01.09.2012 14:15 - Tea Turk | foto: facebook interpreta

Xindl X -Lá$ka
© facebook interpreta
Letošní podzim se pro Xindla X ponese v pracovním tempu. 24. září pošle do prodeje své nové CD "Lá$ka" a tři dny na to i vlastní zpěvník. Co na novém Xindlově počinu najdete, popisuje zpěvák sám:

"I když se deska jmenuje "Lá$ka", milostné balady nečekejte. Těch dvanáct písní je dvanáct portrétů lidí, co chtějí být milováni a myslí si, že aby je někdo miloval, musí být slavní a bohatí. Tak se ženou za slávou a bohatstvím, a aby to získali, jsou ochotni obětovat všechno. Včetně té lásky, kvůli níž to původně dělali."

Všechny Xindlovy písně, včetně těch z nejnovější desky, najdete v novém zpěvníku. "Xpěvník" se dokonce dočká vlastního miniturné. Xindl X ho totiž pokřtí hned čtyřikrát v jednom dni (27. září) a pokaždé připojí autogramiádu a malý akustický koncert. Fanoušci se budou moct ke Xindlovi připojit a podle zpěvníku si s ním zahrát. Jednodenní Xpěvníkové turné zaštiťuje Palác knih Luxor. Na křest se tak můžete přijít podívat do jedné z jeho pražských prodejen.

Svou třetí studiovou desku Xindl X představí na turné S lá$kou. To odstartuje v jihlavském divadle Na kopečku 18. října a skončí prosincovým koncertem v pražském divadle Gong.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY