Limp Bizkit přemýšlejí nad svou budoucností

23.08.2012 13:07 - Marek Odehnal | foto: facebook interpreta

Limp Bizkit
© facebook interpreta
Chmurné myšlenky ohledně budoucnosti kapely se momentálně honí hlavou frontmanovi rapmetalových Limp Bizkit Fredu Durstovi. V rozhovoru pro server Metal Injection se navíc rozhovořil o tom, proč se poslední pořádné turné v jeho rodné zemi datuje až do roku 2006.

"Nevíme, co se momentálně v Americe děje. Všechno se točí kolem jedné chytlavé novinky, která je pak vystřídána nějakou jinou. Amerika se řídí prodejností desek. Je to domov velkých obchodních společností. My jsme pořád jenom Limp Bizkit, takže neumíme dělat nic jiného než Limp Bizkit. Ale takhle to chodí: v roce 2000 se o naši kapelu zajímalo 35 milionů lidí. O dvanáct let později se mnoho těchto lidí přesunulo dál. Představovali jsme pro ně chvilkovou záležitost a ta chvíle je pryč," přiznal stav věcí Durst.

Tento negativistický pohled se okamžitě snažil vyvrátit kytarista Wes Borland, když na svém Twitteru uvedl: "Limp Bizkit rozhodně neřekli, že končí. Ten článek je šílený. Díky za váš zájem, ale jsme v pohodě."

Kapela má přitom rozpracované jak nové řadové album "Stampede Of The Disco Elephants", tak pokračování EP z roku 2005 "The Unquestionable Truth (Part 1)". Oba počiny vyjdou pod značkou hiphopového labelu Cash Money Records.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY