Festival Colours Of Ostrava zahájil předprodej vstupenek na rok 2013

23.08.2012 09:36 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Colours of Ostrava
© facebook interpreta
Mezinárodní hudební festival Colours Of Ostrava zahájil 20. srpna předprodej čtyřdenních vstupenek na rok 2013. Dvanáctý ročník festivalu, který letos navštívilo 31.500 návštěvníků, proběhne od 18. do 21. července 2013 opět v areálu Dolní oblasti Vítkovic, v oblasti památkově chráněných bývalých hutí, dolů a železáren. "Již nyní můžeme slíbit, že rozsah přehlídky, počet scén i kvalita vystupujících bude minimálně taková jako letos," říká ředitelka Zlata Holušová.

"Nový areál se osvědčil, nabídl unikátní prostředí a zároveň větší prostor pro návštěvníky i celé zázemí," doplňuje Zlata Holušová. Čtyřdenní vstupenky v ceně 1.190 Kč budou k dostání v limitované edici 5.000 ks (popřípadě do 1. prosince 2012) v síti Ticketpro, e-shopu Colours Of Ostrava nebo fyzicky v kamenné prodejně Oriental v Ostravě. Zároveň již budou v prodeji v e-shopu místa v kempu, parkování u areálu festivalu nebo u stanového městečka (ceny kemp - 100 Kč / 1 osoba / 4 dny, 100 Kč / 1 stan / 4 dny, parkování kemp - 500 Kč a parkování pro veřejnost - 500 Kč / celý festival) a místa pro karavany (1.500 Kč / celý festival + 100 Kč / 1 osoba / 4 dny). Již v tuto chvíli se ví, že stanové městečko bude v areálu Slezskoostravského hradu, a pokud se naplní, pak jako letos v areálu Landek parku. Více informací o předprodeji najdou zájemci na colours.cz.

Festival Colours Of Ostrava letos při svém jedenáctém ročníku nabídl nejsilnější program ve své historii a přilákal do nového areálu v Dolní oblasti Vítkovice 31.500 návštěvníků. Hlavními hvězdami byli například ZAZ, Alanis Morissette, Bobby McFerrin, Janelle Monáe, Animal Collective, The Flaming Lips, Antony And The Johnsons s Janáčkovou filharmonií Ostrava, Rufus Wainwright, Infected Mushroom, Mogwai, Kronos Quartet nebo Parov Stelar Band. Na celkem 12 scénách proběhlo celkem přes 200 programových bodů - kromě kapel z celého světa divadla, filmy, diskuse, workshopy, DJs party a podobně.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY