Laibach vydají kolekci coververzí

13.08.2012 17:31 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Laibach - An Introduction To…Laibach / Reproduction Prohibited
© facebook interpreta
Slovinská kapela Laibach ohlásila na příští měsíc vydání kompilace. Ta sjednotí jejich doposud natočené coververze.

Zmiňovaná deska dostala název "An Introduction To… Laibach / Reproduction Prohibited" a vyjde 3. září. Mezi patnácti písněmi, které jsou ve většině případů remasterované, najdeme s troškou nadsázky průřez celou tvorbou, která v případě této formace trvá již více než třicet let. Těšit se můžeme například na covery hitů kapel Europe "The Final Countdown", The Beatles "Get Back" nebo na dvě ukázky z desky "Volk", které kapela postavila na předělání několika státních hymen.

Logicky chtěli Laibach nabídnout i trochu nového materiálu, a tak na novou desku zařadili dvě nové písně. A to cover písně Boba Dylana "Ballad Of A Thin Man" a skladbu "Warme Lederhaut", původně od kapely The Normal’s, za kterou stojí zakladatel labelu Mute Daniel Miller.

Pro úplnost přinášíme nejen trailer k albu, který najdete pod článkem, ale i finální tracklist: Warme Lederhaut, Ballad Of A Thin Man, Germania, Anglia, Mama Leone, B Mashina, Bruderschaft, God Is God, Final Countdown, Alle gegen Alle, Across The Universe, Get Back, Leben Heisst Leben, Geburt Einer Nation, Opus Dei.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY