Novinka Diany Krall přinese třináct písní

13.08.2012 08:42 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Diana Krall
© dianakrall.com
Kanadská jazzová pianistka a zpěvačka Diana Krall vydala své poslední studiové album v březnu 2009. Zhruba po třech a půl letech vyjde konečně nástupce desky "Quiet Nights".

Album dostalo název "Glad Rag Doll" a v Evropě bude k mání od prvního říjnového dne. Zpěvačka na novou kolekci písní zařadila třináct položek a slibuje i trošku jiný sound. Pod produkcí nahrávky je podepsán T Bone Burnett, který má na svém kontě například práci na Grammy ověnčeném albu Roberta Planta a Alison Krauss nebo na soundtracku k filmu "O' Brother Where Art Thou". První vlaštovkou z novinky je píseň "There Ain't No Sweet Man That's Worth The Salt Of My Tears", kterou si můžete poslechnout zde.

Zpěvačka k novému albu již odstartovala i velké světové turné, které bude trvat celé dva roky. Aktuálně se Krall nachází v Americe, ale Evropa přijde na řadu již za pár týdnů. Pražská zastávka turné je ohlášena na 12. listopadu, kdy Diana Krall vystoupí v Kongresovém centru.

Deska prozatím nemá oficiální obal, proto přikládáme alespoň finální tracklist. Bude vypadat takto: We Just Couldn't Say Goodbye, There Ain't No Sweet Man That's Worth The Salt Of My Tears, Just Like A Butterfly That's Caught In The Rain, You Know I Know Ev'rything's Made For Love, Glad Rag Doll, I'm A Little Mixed Up, Prairie Lullaby, Here Lies Love, I Used To Love You But It's All Over Now, Let It Rain, Lonely Avenue, Wide River To Cross, When The Curtain Comes Down.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY