Nové album The Killers vyjde v druhé polovině září

02.08.2012 16:22 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

The Killers - Battle Born
© facebook interpreta
Kolem americké kapely The Killers začíná být opět rušno. Již nějaký ten den je venku pilotní singl k nové desce, na kterou se můžeme těšit již za pár týdnů.

V pořadí čtvrté album čtveřice z Las Vegas dostalo název "Battle Born" a vyjde 17. září. Za pilotní singl kapela vybrala píseň "Runaways", kterou vypustila do světa 10. července. V Evropě bude singl ke koupi digitálně až od 9. září, o den později se dočkají i příznivci fyzických nosičů. Pokud jste zmiňovaný song ještě neslyšeli, pod článkem najdete již i videoklip, který byl představen před pár dny.

S natáčením nové desky začali The Killers v říjnu minulého roku, poslední úpravy na albu "Battle Born" provedli letos v květnu. Natáčelo se hned na několika místech, například doma v Las Vegas nebo v Nashvillu. Kapela si nechala radit hned několika producenty. Ve studiu se postupně vystřídali například Steve Lillywhite, Daniel Lanois, Brendon O‘Brien nebo Stuart Price.

Deska by měla obsahovat v základní verzi desítku písní, finální tracklist kapela odtajní v průběhu srpna. To by taktéž měly být známy bližší informace týkající se nadcházejícího světového turné. Prozatím musíme vzít zavděk několika festivalovými koncerty, které Brandon Flowers a jeho parta v našem okolí odehrají v následujících týdnech. Jejich přehled najdete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY