Festival FM4 Frequency startuje už za pár dní. Přijedou The Killers nebo The Cure

31.07.2012 15:55 - Jan Trávníček | foto: facebook interpreta

The Killers
© MySpace.com
I letos se v rakouském městě St. Pölten odehraje další ročník obřího festivalu FM4 Frequency. Jako každoročně se návštěvníci mají na co těšit. Programu dominuje jedno zvučné jméno za druhým: The Killers, Placebo, Korn nebo legendy The Cure platí za headlinery. To ale není ani zdaleka vše. Fanoušci indie se mohou těšit na Bloc Party, Hot Chip nebo písničkáře Eda Sheerana či jeho ženský protějšek Lykke Li, rockeři zase dají přednost The Black Keys, Beatsteaks, The Hives, Bush nebo sólovému projektu Noela Gallaghera High Flying Birds.

Ani fandové elektronické hudby nepřijdou zkrátka. Opět se totiž mohou vydat do sousedního areálu, kde jim společnost budou dělat takové hvězdy jako Modestep, Magnetic Man, Flux Pavilion nebo stále populárnější Camo & Krooked. Festival se letos rozšířil na čtyři dny, konkrétně se v Green Parku uskuteční v období od 15. do 18. srpna.

Vstupenky na akci zajišťuje v České republice síť Eventim. Cena lístku je aktuálně na hranici 3 604 Kč. Na stránkách Frequency.at najdete podrobnější informace o celém line-upu, možnosti dopravy, stanování a dalším aktuálním dění.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY