Podívejte se na "Píseň práce" Buty

26.07.2012 17:29 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Buty - Duperele
© facebook interpreta
Koncem května vydala původem ostravská skupina Buty svou novou desku "Duperele" (ostravsko-čeští lingvisté překládají toto slovo jako "drobnosti") a ve středu, tedy přesně na den dva měsíce od jejího vydání, nahrála na YouTube první videoklip, který má její prodej propagovat. A nutno říct, že v případě snímku k písni práce se to může i povést.

Klip režisérské dvojice Jana Bártka a Jakuba Machaly ze zlínské Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně totiž láká na doslova hvězdnou sestavu v bizarním prostředí: zářivé a ještě zářivější hvězdy tuzemské popmusic ve složení Petr Janda, Tomáš Klus, Marek Eben, Milan Cais, Lou Fanánek Hagen, Roman Holý, Matěj Ruppert, Aneta Langerová, Věra Špinarová, samotný Kája a další se totiž potkají v jedné frontě na... úřadu práce.

Už samotný tento fakt, ale i jistá podobnost s "Folklorečkem" Bratrů Ebenových (která díky osobě Jana Bártka pochopitelně není vůbec náhodná) "Písni práci" předem zaručuje úspěšnou viralitu. Koukejte sami níže a... sdílejte...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY