Elbow vydají v srpnu kolekci béček

21.07.2012 10:12 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Elbow - Dead in the Boot
© facebook interpreta
Britští rockeři Elbow vydali svou pátou studiovku "Build A Rocket Boys!", která jim vysloužila nominaci na Mercury Prize 2011, vloni na jaře. Nyní se pánové rozhodli vypustit do světa kolekci bísajdů (čti: vyždímat tak své věrné příznivce a potěšit ty nevěrníky).

Nahrávka nazvaná "Dead In The Boot" nabídne třináct autorských kousků, které vznikly za posledních patnáct let. Jedná se o oblíbené kousky členů kapely, které se neobjevily na žádném jejich studiovém albu. "Žádné z našich béček není nepodarek, který by na albu přebýval. Většinou to jsou kousky, které vznikly, když už byla deska hotová a měli jsme tvořivou. 'Dead In The Boot' je proto takové uvolněnější, na pozdní večery," dodal k vydání nahrávky frontman Guy Garvey.

"Dead In The Boot" Elbow bude k mání od pondělí 27. srpna a tracklist vypadá takto: Whisper Grass, Lucky With Disease, Lay Down Your Cross, The Long War Shuffle, Every Bit The Little Girl, Love Blown Down, None One, Lullaby, McGreggor, Buffalo Ghosts, Waving From Windows, Snowball, Gentle As.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY