Kytarista Slipknot odstoupil z turné, prasklo mu slepé střevo

02.07.2012 15:51 - Marek Odehnal | foto: facebook interpreta

Slipknot
© slipknot1.com
Život ohrožující nepříjemnost utrpěl těsně před začátkem putovního amerického Rockstar Mayhem Festivalu 2012 kytarista slavných Slipknot, James "Jim" Root. Oficiální prohlášení kapely k případu vypadá takto:

"Je nám to velmi líto, ale náš bratr Jim Root s námi nebyl schopen odehrát Mayhem show v San Bernardinu kvůli velmi vážným zdravotním komplikacím. Jim byl během posledních dvou týdnů nemocný a před týdnem šel do nemocnice, kde mu řekli, že mu zřejmě prasklo slepé střevo, což je život ohrožující zdravotní problém. Jim je v tuto chvíli doma, kde odpočívá, aby mohl jít na operaci, kde mu bude jeho apendix odstraněn. Zároveň doufá, že se k nám přidá co nejdříve."

Kapela tak úvodní show i další štace odehraje pouze v sedmičlenné sestavě do té doby, než bude muzikant schopen se opět navrátit na koncertní pódia. Dodejme, že mamutí festivalový podnik jedou Slipknot spolu s dalšími legendami jako Slayer nebo Motörhead a koncerty se konají v největších arénách daných metropolí s kapacitami několik desítek tisíc fanoušků.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY